One Team, One Goal

Nick Huitema

Programmeur

Nick is gediplomeerd programmeur en database specialist, met zeer veel ervaring op een breed gebied van de IT. Nick is serieus en in zijn werk streeft hij perfectie na.

Sanne van der Veen

Grafisch vormgever

Sanne is gediplomeerd grafisch vormgeefster. Ze is graag met haar crossmotor of huisdieren bezig. Alles wat zij doet, doet ze met passie en veel inzet.

Henk van der Veen

Design Leader

Henk is een ouwe rot en een beetje het manusje van alles. Hij probeert overal wat sturing aan te geven en dikke kans dat je met hem te maken krijgt als je belt, vragen hebt en zo. Henk is altijd enthousiast. Hij is actief motorcrosser, motorrijder, zwemmer en fitnesser. Dat hij überhaupt nog tijd over heeft…

Prikkie

Kantoor kat

Prikkie is onze mascotte. Hij is opgegroeid bij ons op kantoor. Als het niet voor zijn brokjes is komt hij nog altijd graag op visite voor een dutje.

inschrijving.nl is ontstaan uit passie voor sport en uit frustratie door de hoeveelheid werk van de ledenadministratie van een grote motorsport vereniging. De wedstrijdcommissie van die club deelde de frustratie. En zo ontstond een kettingreactie van ideeën bij verschillende mensen. Tot op de dag van vandaag wordt gewerkt aan verbeteringen, thans puttende uit de input van honderden clubs en organisatoren.
Heeft u ook een idee?

Jouwclub.nl en inschrijving.nl zijn projecten van:

Tedoc Web Management v.o.f.
t.a.v. Afdeling INSCHRIJVINGEN
Kerkstraat 26
8471 CD WOLVEGA

Tel: 0561-617905

KvK-nummer: 01078851
BTW-nummer: NL818577174B01
IBAN: NL11 RABO 0371 9003 79

AKTIE: Wij maken voor u gratis uw inschrijf formulier. En importeren gratis uw huidige leden.