Tarieven

Er zijn alleen maar kosten als er online betalingen plaats vinden.
En deze zijn bovendien beduidend lager dan bij vergelijkbare systemen.

Meer dan 1000 leden? Joepie, er is nog meer kortingen mogelijk op de transactiekosten. Neem snel contact met ons op.

Zoek maar niet verder. Er is geen vergelijkbaar systeem.
Er zijn zat initiatieven voor online ticket verkoop en voor inschrijven.
Maar alleen inschrijving.nl biedt de combinatie met ledenbeheer én inchecken volledig geautomatiseerd en geheel doe-het-zelf.
U kunt gewoon ALLES zelf doen. Geen eenmalige kosten voor formulieren maken, etcetera.

Dát maakt inschrijving.nl uniek.

U betaalt alleen bij on-line financiële transacties een kleine bijdrage per ticket. Dus heeft u gratis evenementen? Geen ledencontributie? Dan is het helemaal gratis.

Regelt u de betalingen zelf bij de inschrijftafel? Ook dan is het helemaal gratis.

U hoeft geen iDEAL af te sluiten bij uw bank. Maak een account aan bij Mollie.com en u ontvangt dan de instructies. …Vaak kunt u nog dezelfde dag betalingen ontvangen.

Ziet u hiet desondanks niet zitten? Wij helpen u graag !

Zie onderaan deze pagina de tarieven van de Payment Provider.

Tedoc: al meer dan 25 Jaar uw Internet Partner en Adviseur!

Tedoc ontwikkelt topkwaliteit websites, robuuste applicaties en veilige systemen.
Zo zetten ze maatstaven.

Hun passie is Media & Techniek. Die combinatie zorgt al jarenlang voor langdurige samenwerkingen.

Hoe ben ik verzekerd van privacy en mijn data?

inschrijving.nl is een project van Tedoc Web Management.
Tedoc verwerkt als Internet Provider 25 jaar vertrouwelijke informatie voor haar klanten. Daarnaast heeft zij al vele grote internetprojecten opgeleverd voor duizenden klanten. U kunt erop vertrouwen dat zij hun strepen inmiddels hebben verdiend.

Tevens worden er “verwerkingsovereenkomsten” opgesteld met clubs en organisatoren.
Vraag ernaar voor meer informatie.

Hoe ben ik verzekerd van mijn geld?

De betalingen lopen via een Payment Provider, die tevens de transactiekosten verwerkt, waarna het wordt overgeboekt op uw rekening. Desgewenst dagelijks en bij de betaler vermeld met uw  naam zodat er geen enkele verwarring kan zijn.

Dit bedrijf is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling, onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD. Alle gelden die binnenkomen, komen eerst op de rekening van de Stichting.

Dit is een zogeheten “stichting derdengelden”. Deze constructie is opgezet om ervoor te zorgen dat de gelden te allen tijde zijn gewaarborgd.
Zelfs bij een eventueel faillissement van de Payment Provider, krijgt U uw geld, omdat dit dan verzekerd is via De Nederlandsche Bank.

Het geld wordt daarna overgeboekt naar uw rekening. Desgewenst dagelijks en bij de betaler vermeld met uw  naam zodat er geen enkele verwarring kan zijn.

iDEAL Payments via inschrijving.nl biedt veel voordelen.

  • Geen opstartkosten of maandelijkse kosten, maar alleen vaste lage transactiekosten per betaling. Inschrijving.nl is hierdoor zelfs een stuk goedkoper met iDEAL dan uw eigen bank.
  • De Payment Provider betaalt uit in één transactieregel of batch. U hoeft dus niet voor elke transactie kosten te betalen aan uw bank voor het ontvangen van geld op uw rekening. Bij banken is dit wel het geval (circa € 0,14 per transactie).
  • iDEAL via een Payments Provider is stabieler dan iDEAL via een bank, want deze provider heeft een koppeling met meerdere banken. Is er storing bij één bepaalde bank? Dan wordt automatisch naar een andere bank geschakeld.
  • Bijna ieder land wordt ondersteund, zowel binnen als buiten Europa. Een internationale overboeking is daardoor ook geen enkel probleem.
  • Geen moeilijk gedoe met ingewikkelde en grote contracten. Hierdoor kunt u veelal al binnen 24 uur van start met de betalingen voor uw vereniging of bedrijf.

Sinds mei 2019 is het voor online betalingen verplicht dat de ontvanger van de bedragen een KvK nummer heeft.
Heeft u dat niet? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

AKTIE: Wij maken voor u gratis uw inschrijf formulier. En importeren gratis uw huidige leden.