iDEAL via Mollie Payments biedt veel voordelen.

  • Geen opstartkosten of maandelijkse kosten, maar alleen vaste lage transactiekosten per betaling. Mollie Payments is hierdoor zelfs een stuk goedkoper dan uw eigen bank.
  • Mollie Payments betaalt uit in één transactieregel of batch. U hoeft dus niet voor elke transactie kosten te betalen aan uw bank voor het ontvangen van geld op uw rekening. Bij banken is dit wel het geval (circa € 0,14 per transactie).
  • iDEAL via Mollie Payments is stabieler dan iDEAL via een bank, want Mollie Payments heeft een koppeling met meerdere banken. Is er storing bij één bepaalde bank? Dan wordt automatisch naar een andere bank geschakeld.
  • Mollie Payments ondersteunt bijna ieder land, zowel binnen als buiten Europa. Een internationale overboeking is daardoor ook geen enkel probleem.
  • Geen moeilijk gedoe met ingewikkelde en grote contracten. Hierdoor kunt u veelal al binnen 24 uur van start met de betalingen voor uw club.

Hoe ben ik verzekerd van mijn geld?

De betalingen lopen via de Stichting Mollie Payments, die tevens de transactiekosten verwerkt, waarna het wordt overgeboekt op uw rekening.

STG Mollie Payments’ is een payment Service Provider. Zij handelen betalingen af voor een zeer groot aantal bedrijven. Als iemand via inschrijving.nl site een betaling doet, dan wordt deze betaling via Mollie Payments verwerkt. De gelden komen eerst bij Mollie Payments terecht, waardoor betalers de naam Mollie Payments op hun bankafschrift zien staan.

Mollie Payments is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling, onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD. Alle gelden die bij Mollie Payments binnenkomen, komen eerst op de rekening van de Stichting Mollie Payments. Waarna ze door deze stichting worden overgeboekt naar uw rekening.
Dit is een zogeheten “stichting derdengelden” die is gelieerd aan Mollie Payments. Deze constructie is opgezet om ervoor te zorgen dat de gelden te allen tijde zijn gewaarborgd. Zelfs bij een eventueel faillissement van Mollie, krijgt U uw geld, omdat dit dan verzekerd is via De Nederlandsche Bank.

Mollie faciliteert betalingen voor meer dan 32.000 bedrijven.

Uw bedrijf kan via Mollie met slechts een paar klikken al online betalingen ontvangen vanuit de hele wereld.

Mollie is pionier in online betalingen. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, zit hun in het bloed.

AKTIE: Wij maken voor u gratis uw inschrijf formulier. En importeren gratis uw huidige leden.

Menu